Så handlar du

Vi är ett litet oberoende förlag med full fokus på retorik. Vi har inga stora institutioner bakom oss – och inga intressen utöver att leverera seriös retorisk kunskap. Kunskapen skapas av våra författare och skribenter och vi tillhandahåller den i form av böcker, tidskrifter och online artiklar.

Vår integritetspolicy (GDPR) läser du om här.

Så betalar du

Betaling

Du kan välja om du vill betala med kort eller få en faktura tillsammans med din beställning. Alla inköp betalas med kort.

Vi samarbetar med två olika betalningsportaler för att ge dig möjlighet att välja. Vi använder Paypal och Stripe som är stora, säkra – och billiga för oss. Och därmed för dig. Vi sparar aldrig själva dina kortuppgifter..

Digitala produkter Beställer du digitala produkter (eBöcker eller digital tillgång till artiklar) betalar du direkt med kort. Då får du din beställning/tillgång så snart du har godkänt betalningen.
Leverans Vanligtvis levereras din beställning av fysiska böcker/tidskrifter med posten inom 1-3 (Sverige) eller 3-5 vardagar (Norden).

Porto och försändelse Vi beräknar postens porto som försändelseavgift.

Moms och betalningsvillkor Vi beräknar 6% moms på alle böcker och tidskrifter. Alla digitala produkter har 25% moms (eller din lokala momssats).

Ångerrätt och returnering Full ångerrätt gäller inom fjorton dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att varan är i nyskick. Vi erbjuder dock 20 dagars ångerrätt. Meddela oss på info@retorikforlaget.se om du vill skicka något i retur. Tillsammans med de varor som returneras är det viktigt att du bifogar en kopia på din faktura/följesedel eller ett brev där ditt namn, din adress och ditt ordernummer står så att vi vet vad returen gäller.
Observera att ångerrätten inte gäller nedladdade eBöcker eller digital tillgång, då dessa pga. sin beskaffenhet inte kan återlämnas.

Returadress är:
Retorikförlaget
Bruzeliusgatan 6A
S-256 54 Ramlösa
Sverige

Returporto betalas av kund.

Speciellt om eBöcker & digital tillgång När du köper elektroniska produkter förvärvar du enbart rätt att läsa texten privat – inte att reproducera eller på någon vis tillgängliggöra texten för andra. Du får alltså inte lägga upp våra pdf på en öppen server eller på annat sätt dela med dig av materialet.

Reklamera För att reklamera en felaktig eller defekt leverans ber vi dig kontakta oss på info@retorikforlaget.se. Vi ger dig då instruktioner så du kan returnera beställningen för vår räkning.

Kontakta oss Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller problem med en beställning. Eposta service@retorikforlaget.se eller ring 070 2827 959.
Du kan även skriva till:
Retorikförlaget AB
Bruzeliusgatan 6A
S-256 54 Ramlösa
Sverige

Moms-/VATnr SE556600346201