En guide der griber

Omtale i RetorikMagasinet 100 (2016)

Christina Pontoppidan og Andreas Immanuel Graae: Giv teksten liv – Greb der griber. Samfundslitteratur 2016, 195 sider.

En guide der griber

Det lugter lidt af gamle ord i nyt omslag, tænkte jeg da jeg fik fingrene i det nyeste skud på den efterhånden tykke stamme af skrivebibler med lister og løfter om at lære os at skrive overbevisende, fængende og fyndigt. Allerede et par sider inde i bogen må jeg dog se mig overbevist – Giv teksten liv er nemlig ikke bare en forklaring af hvordan man gør.

Bogen er i sig selv et pragteksempel på lækkert, legende og levende sprog der både illustrerer og inspirerer til at skrive bedre. Så hvis din pen trænger til nyt liv, kan jeg kun anbefale at gribe guiden ned fra hylden.

 


 

Author profile

Redaktør på RetorikMagasinet 2015-2018. Ansvarshavende redaktør 2016-2017.

Lämna ett svar