Internationell kunskap – på modersmålet

Digital tillgång är för dig som behöver kunskapen här och nu. Och ibland. Och när det passar dig. Du får tillgång till alla artiklar som har publicerats i RetorikMagasinet och Rhetorica Scandinavica – i ett dygn, en månad, ett halvår eller ett helt år. Du bestämmer. Så tröttnar du på att möta “Denna artikel är premiummaterial”? Börja prenumerera.

Med Digital tillgång plus får du dessutom 25% rabatt på alla fysiska titlar: tidskrift, magasin och böcker. Så du till exempel kan beställa till ett fysisk magasineller tidskrift från arkivet. Eller en av de drygt 30 böcker vi har producerat sedan 2001 – på svenska, danska, norska och engelska.

Priser i SEKDigital tillgångDigital tillgång Plus
1 dygn42:-n/a
1 månad69:-159:-
1/2 år139:-239:-
1 år189:-319:-

 

 


rm_prenRetorikMagasinet är vårt praktiska, populärvetenskapliga magasin. Det kommer med nya artiklar löpande och ibland som fysisk magasin – i arkivet hittar du runt 400 populärvetenskapliga artiklar sedan 1999.

Rhetorica Scandinavica är skandinaviens egna forskningstidskrift med internationell status. En peer review-tidskrift med artiklar från forskningens front. I arkivet finns drygt 280 peer reviewade artiklar och ett 200-tal andra texter sedan 1997.
För universitet och stora företag erbjuder vi en lösning med inloggning via IP-adresser: läs mer här.

 

Frågor på det? Kontakta oss gärna. Du kan även läsa om digitaliseringen här – med uppdatering om hur långt vi har hunnit.